CALL: (973) 324-2300
8:00 AM - 8:00 PM

Prakawis kita

Who we are and what we do.

Misi Statement

Ing surgical Essex, LLC, wis darmabakti menyang yakin sing Health Care ngirim ngormati martabat manungsa lan ningkatake kualitas individu iku urip.

Ing surgical Essex, LLC iku misi iku dadi leading regional Health care panyedhiya layanan kanggo pasien rawat omah surgical, kualitas sabar care, lan keunggulan ing layanan. Miturut ajeg Ngapikake kita layanan, kita bakal mbangun sesambetan umur lan nggawa needed efisiensin lan biaya care èfèktif kanggo sing kita ngawula.

Ing surgical Essex, LLC, non-sectarian Organisasi, bakal nguber minangka utami misi layang saka kualitas surgery ortopedi, Utomo surgery, Neurologikal, Pain Manajemen, General surgery, Plastik lan Reconstructive surgery layanan. Misi iki bakal diupayakno, konsisten karo prudent Manajemen neliti, karo badhan kanggo total pendidikan sabar lan kasarasan. Essex surgical, LLC, wis setya sistem Voluntary, punika bangga saka sawijining peran, lan kekarepan kanggo nganggep Responsibilities sawijining minangka komponèn saka negara iku sumber daya ing kesehatan kasarasan lan kasehatan promosi. Nalika ngembangaken ing Nilai masyarakat, ing institusi bakal usaha kanggo ngenali kamulyan ing kabeh wong lan kanggo njamin sing sing sing gumantung ing surgical Essex, LLC aran secara fisik, karohanen, lan emosional aman, lan aman.

Need informasi tambahan? Telpon (973) 324-2300 utawa hubungi kita online.
© 2013 Essex surgical, LLC. All rights reserved.
go to top