CALL: (973) 324-2300
8:00 AM - 8:00 PM

Thomas Cuomo, M.D.

Learn more about Dr. Thomas Cuomo.

Thomas Cuomo, M.D.

973-762-8344

Seluk-beluk:
Ortopedi surgery

Alamat Kantor:
Gunung Kidul Orthopaedic Associates
61 1St Street
Kidul Oranye, NJ 07079

  • Visit Website
  • Dr. Cuomo is a medical sekolah lulusan saka Universitas Bologna, Italia sadurunge marang statuse dadi wargo ing Mountainside Sakit ing Montclair, NJ. Panjenenganipun rampung kang ortopedi surgical statuse dadi wargo lan uga Kepala administratif penduduk ing Universitas Kedokteran lan Dentistry - New Jersey Medical School.

    © 2013 Essex surgical, LLC. All rights reserved.
    go to top