• Контакт
  Контакт информации
  Есекс Хируршки, ДОО
  776 NORTHFIELD Авенија
  WEST ORANGE, Њу Џерси 07052
  P: (973) 324-2300
  И: info@essexsurgicalnj.com


  WEST ORANGE, Њу Џерси
ПОВИК: (973) 324-2300
8:00 AM - 8:00 Премиерот

Prashant Пател, M.D.

Learn more about Dr. Prashant Пател

Prashant Пател, M.D.

973-665-2011

Специјалитет:
Болка за управување со

Канцеларија Адреса:
205 RIDGEDALE Авенија
Florham Парк, Њу Џерси 07932

 • Посетете го веб-
 • Д-р. Patel is a board certified anesthesiologist and pain management physician. Д-р. Patel was raised in New Jersey, and he has strong ties to the area.

  © 2013 Есекс Хируршки, ДОО. Сите права се задржани.
  оди на врвот