ПОВИК: (973) 324-2300
8:00 AM - 8:00 Премиерот

Shailendra Hajela, M.D.

Learn more about Dr. Shailendra Hajela

Shailendra Hajela, M.D.

Shailendra Hajela, MD

973-844-9220

Специјалитет:
Болка за управување со

Канцеларија Адреса:
15 Њуарк Авенија
Белевил, Њу Џерси 07109

© 2013 Есекс Хируршки, ДОО. Сите права се задржани.
go to top