ПОВИК: (973) 324-2300
8:00 AM - 8:00 Премиерот

Томас Куомо, M.D.

Learn more about Dr. Томас Куомо.

Томас Куомо, M.D.

973-762-8344

Специјалитет:
Ортопедски хирургија

Канцеларија Адреса:
Јужна планина Ортопедична соработници
61 1ул Стрит
Јужна портокал, Њу Џерси 07079

  • Посетете го веб-
  • Д-р. Куомо е медицинско училиште дипломиран од Универзитетот во Болоња, Италија пред неговата резиденција во Mountainside болница во Montclair, Њу Џерси. Тој ја заврши својата ортопедски хируршки престој и исто така беше главен административен Постојан на Универзитетот за медицина и стоматологија - Њу Џерси Медицинскиот факултет.

    © 2013 Есекс Хируршки, ДОО. Сите права се задржани.
    go to top