• Na Kontaktoni
  Informatat kontaktuese
  Essex kirurgjikale, LLC
  776 Northfield Avenue
  West Orange, NJ 07052
  P: (973) 324-2300
  Dhe: info@essexsurgicalnj.com


  West Orange, NJ
THIRRJE: (973) 324-2300
8:00 PD - 8:00 PM

Praveen Kadimcherla, M.D.

Learn more about Dr. Praveen Kadimcherla

Praveen Kadimcherla, M.D.

855-368-5272

Specialitet:
Kirurgjisë shpinë

Adresa Zyra:
475 Prospect Ave., Ste. 110
West Orange, NJ 07052

 • Vizitoni Website
 • Adresa Alternate:
  1045 Park Ave.
  New York, NY 10028

  Dr. Kadimcherla has extensive knowledge of various pathologies involving the degenerative spine. He has become adept in dealing with complex spine issues including deformity, tumors and revision spine surgery. He has published scientific articles and presented at national meetings.

  © 2013 Essex kirurgjikale, LLC. Të gjitha të drejtat e rezervuara.
  go to top