• Na Kontaktoni
  Informatat kontaktuese
  Essex kirurgjikale, LLC
  776 Northfield Avenue
  West Orange, NJ 07052
  P: (973) 324-2300
  Dhe: info@essexsurgicalnj.com


  West Orange, NJ
THIRRJE: (973) 324-2300
8:00 PD - 8:00 PM

Thomas Cuomo, M.D.

Learn more about Dr. Thomas Cuomo.

Thomas Cuomo, M.D.

973-762-8344

Specialitet:
Kirurgjisë Ortopedike

Adresa Zyra:
Afrika e Mountain ortopedike Associates
61 1Rruga st
Orange Jugut, NJ 07079

 • Vizitoni Website
 • Dr. Cuomo është një i diplomuar nga shkolla mjekësore në Universitetin e Bolonjës, Italia para rezidencës së tij në Spitalin e shpat mali në Montclair, NJ. Ai përfundoi kirurgjikal ortopedik rezidencën e tij dhe ishte gjithashtu një Resident Kryesor Administrativ në Universitetin e Mjekësisë dhe Stomatologjisë - New Jersey Medical School.

  © 2013 Essex kirurgjikale, LLC. Të gjitha të drejtat e rezervuara.
  go to top