CALL: (973) 324-2300
8:00 AM - 8:00 PM
Essex surgical State-of-the-art Surgery

Learn more about our surgeons & specialties.

Find A Surgeon Kontak TC!
Plastik surgery Look & Feel Better!

Learn more about our plastic surgery services.

Find A Surgeon Kontak TC!
Pain Manajemen Injections and Procedures for Back Pain

Learn about our pain management services.

Find A Surgeon Kontak TC!
Utomo surgery Surgery for Spinal Ailments

Learn about our spinal surgery services.

Find A Surgeon Kontak TC!
Ortopedi surgery Minimally Invasive Approach

Learn about our orthopedic surgery services.

Find A Surgeon Kontak TC!
Aku nggoleki?

Essex surgical

Essex surgical iku sawijining negara bagéyan kadhaftar, padha dina surgery fasilitas sing nyedhiyakake kualitas dhuwur saka sabar kasarasan lan Professionalism ing setelan pribadhi lan nyaman.

Essex surgical punika cecek karo kabeh gesang standar safety lan peraturan ing negara NJ lan Perawatan kesehatan lan diijinake akreditasi dening AAAASF. We are setya sabar safety lan kasil positif.

Kabeh kita dokter, Ahli bedah, lan anesthesiologists ana Papan Certified duwe Diverifikasi kanggo nindakake tata cara sing padha ing rumah sakit. Kita Nursing Staff kasusun saka lisensi pangguna perawat, sing duwe pengalaman apik sanget ing kamar operasi lan Recovery kamar. Digarap liyane kita Staff nyedhiyakake loropaken lan efisiensin layanan kanggo nggawe neng menyang Essex surgical minangka nyaman lan trep sabisa.

Essex surgical ing jaringan karo Biru Biru Cross lan tameng nanging ditampa ganti rugi saka kabeh pelaku usaha insurance kajaba Cigna.

Insurance Companies

© 2013 Essex surgical, LLC. All rights reserved. Medical Website Design by iSite Marketing™
go to top