• Контакт
  Контакт информации
  Есекс Хируршки, ДОО
  776 NORTHFIELD Авенија
  WEST ORANGE, Њу Џерси 07052
  P: (973) 324-0400
  И: info@essexsurgicalnj.com


  WEST ORANGE, Њу Џерси
ПОВИК: (973) 324-0400
8:00 AM - 8:00 Премиерот

За нас

Кои сме ние и што правиме.

Мисија

На Есекс Хируршки, ДОО, е посветен на верувањето дека здравствената заштита треба да го почитуваат човековото достоинство и подобрување на квалитетот на поединецот на животот.

На Есекс Хируршки, Мисија ДОО е да биде водечки регионален давател на здравствени услуги за амбулантски хируршки услуги, квалитетот на грижата за пациентот, и квалитет во услугата. Со постојано подобрување на нашите услуги, ние ќе се изгради живот односи и да донесе потребни ефикасно и рентабилно грижа за оние што служат.

На Есекс Хируршки, ДОО, не-секташко Организација, ќе ги извршуваат како примарен мисијата на испорака на квалитетни ортопедски хирургија, 'Рбетот хирургија, Невролошки, Болка за управување со, Општа хирургија, Пластична и реконструктивна хирургија услуги. Оваа мисија ќе се вршат, во согласност со прудентно управување на ресурси, со загриженост за вкупно едукација на пациентот и нега. Есекс Хируршки, ДОО, е посветена на доброволен систем, е горда на својата улога, и се подготвени да ја презем својата одговорност како компонента на ресурсите на оваа земја во здравствената заштита и унапредување на здравјето. Со истовремено додавање на вредност на заедницата, оваа институција ќе се стремиме да го признае достоинството на сите луѓе и да се уверам дека оние кои се потпираат на Есекс Хируршки, ДОО чувствуваат физички, духовно, и емотивно безбедни, и безбедна.

Потребни дополнителни информации? Јавете се (973) 324-0400 или контактирајте не онлајн.
© 2013 Есекс Хируршки, ДОО. Сите права се задржани.
оди на врвот