• Контакт
  Контакт информации
  Есекс Хируршки, ДОО
  776 NORTHFIELD Авенија
  WEST ORANGE, Њу Џерси 07052
  P: (973) 324-2300
  И: info@essexsurgicalnj.com


  WEST ORANGE, Њу Џерси
ПОВИК: (973) 324-2300
8:00 AM - 8:00 Премиерот

Пластична хирургија

Learn more about plastic surgery at Essex Surgical.

Њу Џерси Пластична хирургија

Во Есекс Хируршки, нашите одборот уверение пластични хирурзи вршење на најновите процедури во козметиката и реконструктивна хирургија во многу безбеден, приватни, и удобна околина. Иако нашиот центар е многу прифатлива и погодно наоѓа во Сент Барнаба болница заедницата, нашите пластични хирурзи привлечат пациенти од целиот народ.

Есекс Хируршки комбинира држава на уметноста технологија, професионалност, и тендерската љубовен заштита, така што нашите пациенти се безбедни, разгалено, и удобно. Нашите хирурзите да изведат лицето, носот, очниот капак, веѓата, градите, и телото contouring хирургија. Тие, исто така, изврши липосукција, масти калемење, ласерски процедури, и хемиски лушпи. Безбедноста на пациентите и задоволството на пациентите се нашите главни цели.

Потребни дополнителни информации? Јавете се (973) 324-2300 или контактирајте не онлајн.
© 2013 Есекс Хируршки, ДОО. Сите права се задржани.
оди на врвот