• Контакт
  Контакт информации
  Есекс Хируршки, ДОО
  776 NORTHFIELD Авенија
  WEST ORANGE, Њу Џерси 07052
  P: (973) 324-2300
  И: info@essexsurgicalnj.com


  WEST ORANGE, Њу Џерси
ПОВИК: (973) 324-2300
8:00 AM - 8:00 Премиерот

Goals & Objectives

Our goals and objectives.

Цели & Цели

Целта е да им обезбеди на сите пациенти со највисок квалитет на грижата за пациентот и безбедноста на пациентите. На оваа цел бара секој хирург, медицинска сестра, и член на персоналот предвидува и ги надминува очекувањата на пациентот.

Потребни дополнителни информации? Јавете се (973) 324-2300 или контактирајте не онлајн.
© 2013 Есекс Хируршки, ДОО. Сите права се задржани.
оди на врвот