• Na Kontaktoni
  Informatat kontaktuese
  Essex kirurgjikale, LLC
  776 Northfield Avenue
  West Orange, NJ 07052
  P: (973) 324-0400
  Dhe: info@essexsurgicalnj.com


  West Orange, NJ
THIRRJE: (973) 324-0400
8:00 PD - 8:00 PM

Rreth Nesh

Kush jemi ne dhe çfarë bëjmë.

Deklarata e Misionit

Surgical Essex, LLC, është i përkushtuar në besimin se kujdesi shëndetësor duhet të respektojnë dinjitetin njerëzor dhe për të përmirësuar cilësinë e individit të jetës.

Surgical Essex, Misioni LLC është që të jetë lider rajonal ofruesin e kujdesit shëndetësor për shërbime ambulatore kirurgjikale, Pacienti cilësisë së kujdesit, dhe përsosmëri në shërbim. Nga vazhdimisht përmirësimin e shërbimeve tona, ne do të ndërtojmë marrëdhënie të jetës dhe të sjellë nevojë për kujdes efikas dhe me kosto efektive për ata që ne të shërbejë.

Surgical Essex, LLC, Organizata jo-sektar, do të ndjekë si misionin e saj primar ofrimin e Kirurgjisë Ortopedike cilësisë, Kirurgjisë shpinë, Neurologjike, Menaxhimi Pain, Kirurgji e Përgjithshme, Shërbimet Kirurgjisë Plastike dhe rindërtues. Ky mision do të ndiqen, në përputhje me menaxhimin e kujdesshem te burimeve, me shqetësim për arsimin e përgjithshëm dhe kujdesin e pacientit. Essex kirurgjikale, LLC, është e angazhuar për një sistem vullnetar, është krenar për rolin e saj, dhe të gatshëm për të marrë përsipër përgjegjësitë e veta si një komponent i burimeve të këtij vendi në kujdesin shëndetësor dhe promovimin e shëndetit. Ndërsa duke shtuar me vlerën e komunitetit, institucioni do të përpiqen të njohin dinjitetin e të gjithë personave dhe për të siguruar që ata të cilët mbështeten në Essex kirurgjikale, LLC ndiheni fizikisht, shpirtërisht, dhe emocionalisht të sigurt, dhe të sigurt.

Nevojë për informacion shtesë? Thirrje (973) 324-0400 ose na kontaktoni në internet.
© 2013 Essex kirurgjikale, LLC. Të gjitha të drejtat e rezervuara.
shko në majë