• Na Kontaktoni
  Informatat kontaktuese
  Essex kirurgjikale, LLC
  776 Northfield Avenue
  West Orange, NJ 07052
  P: (973) 324-2300
  Dhe: info@essexsurgicalnj.com


  West Orange, NJ
THIRRJE: (973) 324-2300
8:00 PD - 8:00 PM

Kirurgët shpinë

Learn more about our New Jersey Spine Surgeons

New Jersey Spine Physicians

Mark Drzala, M.D.

Mark Drzala, MD

908-608-9619

Specialitet:
Kirurgjisë shpinë

Adresa Zyra:
33 North Avenue Fullerton
Montclair, NJ 07042

 • Vizitoni Website
 • Adresa Alternate:
  33 Dal Road, Vazhdim 305
  Kulm, NJ 07901

  Mitchell Reiter, M.D.

  Mitchell Reiter, MD

  908-608-9619

  Specialitet:
  Kirurgjisë shpinë

  Adresa Zyra:
  33 North Avenue Fullerton
  Montclair, NJ 07042

 • Vizitoni Website
 • Adresa Alternate:
  33 Dal Road, Vazhdim 305
  Kulm, NJ 07901

  Kevin McCracken, M.D.

  Kevin McCracken, MD

  908-822-9282

  Specialitet:
  Kirurgjisë shpinë

  Adresa Zyra:
  45 Mountain Boulevard
  Labirint, NJ 07059

 • Vizitoni Website
 • Praveen Kadimcherla, M.D.

  Praveen Kadimcherla, MD

  855-368-5272

  Specialitet:
  Kirurgjisë shpinë

  Adresa Zyra:
  475 Prospect Ave., Ste. 110
  West Orange, NJ 07052

 • Vizitoni Website
 • Adresa Alternate:
  1045 Park Ave.
  New York, NY 10028

  Heidi Hullinger, M.D.

  Heidi Hullinger, MD

  908-376-1530

  Specialitet:
  Kirurgjisë shpinë

  Adresa Zyra:
  33 North Avenue Fullerton
  Montclair, NJ 07042

 • Vizitoni Website
 • Adresa Alternate:
  33 Dal Road, Vazhdim 305
  Kulm, NJ 07901

  © 2013 Essex kirurgjikale, LLC. Të gjitha të drejtat e rezervuara.
  go to top