• Na Kontaktoni
  Informatat kontaktuese
  Essex kirurgjikale, LLC
  776 Northfield Avenue
  West Orange, NJ 07052
  P: (973) 324-2300
  Dhe: info@essexsurgicalnj.com


  West Orange, NJ
THIRRJE: (973) 324-2300
8:00 PD - 8:00 PM

Michael Kelly, D.O.

Learn more about Dr. Michael Kelly

Michael Kelly, D.O.

973-736-1939

Specialitet:
Sports Medicine

Adresa Zyra:
776 Northfield Ave
West Orange, NJ 07052

 • Vizitoni Website
 • Dr. Michael Kelly holds multiple board certifications in both Internal Medicine and Sports Medicine with a concentration on non-operative orthopedics and minimally invasive methods of healing injuries.

  © 2013 Essex kirurgjikale, LLC. Të gjitha të drejtat e rezervuara.
  go to top