• Na Kontaktoni
  Informatat kontaktuese
  Essex kirurgjikale, LLC
  776 Northfield Avenue
  West Orange, NJ 07052
  P: (973) 324-2300
  Dhe: info@essexsurgicalnj.com


  West Orange, NJ
THIRRJE: (973) 324-2300
8:00 PD - 8:00 PM

Strehimeve Hotel

Information for out of town patients

Strehimeve Hotel

Best Western:

555 Northfield Avenue,
West Orange, NJ, 07052

Distancë: 1.2 milje
Telefon: (973) 731-5300

Vizitoni Website | Get Directions

Courtyard Marriott:

8 Rooney Rrethi
West Orange, NJ 07052

Distancë: 3.7 milje
Telefon: (973) 669-4725

Vizitoni Website | Get Directions

Wilshire Grand Hotel:

350 Pleasant Valley Way
West Orange, NJ 07052

Distancë: 4.1 milje
Telefon: (973) 731-7007

Vizitoni Website | Get Directions

Short Hills Hilton:

41 JFK Parkway
Short Hills, NJ 07078

Distancë: 5.3 milje
Telefon: (973) 379-0100

Vizitoni Website | Get Directions

 

Nevojë për informacion shtesë? Thirrje (973) 324-2300 ose na kontaktoni në internet.
© 2013 Essex kirurgjikale, LLC. Të gjitha të drejtat e rezervuara.
go to top