• Na Kontaktoni
  Informatat kontaktuese
  Essex kirurgjikale, LLC
  776 Northfield Avenue
  West Orange, NJ 07052
  P: (973) 324-2300
  Dhe: info@essexsurgicalnj.com


  West Orange, NJ
THIRRJE: (973) 324-2300
8:00 PD - 8:00 PM
Essex kirurgjikale State-of-the-art Surgery

Learn more about our surgeons & specialties.

Find A Surgeon Na Kontaktoni
Kirurgjisë Plastike Look & Feel Better!

Learn more about our plastic surgery services.

Find A Surgeon Na Kontaktoni
Menaxhimi Pain Injections and Procedures for Back Pain

Learn about our pain management services.

Find A Surgeon Na Kontaktoni
Kirurgjisë shpinë Surgery for Spinal Ailments

Learn about our spinal surgery services.

Find A Surgeon Na Kontaktoni
Kirurgjisë Ortopedike Minimally Invasive Approach

Learn about our orthopedic surgery services.

Find A Surgeon Na Kontaktoni
Unë jam në kërkim për?

Essex kirurgjikale

Essex Surgical është një shtet i regjistruar, të njëjtën ditë kirurgji objektit që ofron cilësi më të lartë të kujdesit të pacientit dhe të profesionalizmit në një mjedis privat dhe të rehatshme.

Essex kirurgjikale është në përputhje me të gjitha standardet e sigurisë të jetës dhe rregulloret në shtetin e New Jersey dhe është miratuar Medicare dhe të akredituara nga AAAASF. Ne jemi të angazhuar për sigurinë e pacientit dhe rezultatet pozitive të.

Të gjitha të mjekëve tanë, Kirurgët, dhe anesthesiologists janë Board Certified dhe kanë kredencialet për të kryer procedurat e ngjashme në një spital. Stafi ynë përbëhet prej pleqsh infermiereve licencuara regjistruar, të cilët kanë përvojë të madhe në sallën e operacionit dhe dhomë shërim. Pjesa tjetër e stafit tonë ofron shërbim miqësor dhe efikas për të bërë vizitën tuaj në Essex kirurgjikale si të rehatshme dhe të përshtatshme të jetë e mundur.

Essex kirurgjikale është në rrjet me Blue Cross Blue Shield dhe merr kompensim, por nga të gjithë transportuesit e sigurimit, përveç Cigna.

Insurance Companies

© 2013 Essex kirurgjikale, LLC. Të gjitha të drejtat e rezervuara. Medical Website Design by iSite Marketing™
go to top