ПОВИК: (973) 324-2300
8:00 AM - 8:00 Премиерот
Есекс Хируршки State-of-the-art Surgery

Learn more about our surgeons & specialties.

Find A Surgeon Контакт
Пластична хирургија Look & Feel Better!

Learn more about our plastic surgery services.

Find A Surgeon Контакт
Болка за управување со Injections and Procedures for Back Pain

Learn about our pain management services.

Find A Surgeon Контакт
'Рбетот хирургија Surgery for Spinal Ailments

Learn about our spinal surgery services.

Find A Surgeon Контакт
Ортопедски хирургија Minimally Invasive Approach

Learn about our orthopedic surgery services.

Find A Surgeon Контакт
Јас сум во потрага по?

Есекс Хируршки

Есекс Хируршки е држава регистрирани, истиот ден хирургија објект што се обезбедува највисок квалитет на грижата за пациентот и професионализам во приватна и удобен амбиент.

Есекс Хируршки е во согласност со сите на животот безбедносни стандарди и прописи во државата Њу Џерси и е на Medicare одобрени и акредитирана од страна на AAAASF. Ние сме посветени на безбедноста на пациентите и позитивни резултати.

Сите наши лекари, хирурзите, и анестезиолози се одбор сертифициран и имаат моќ да ги вршат слични постапки во болница. Нашите медицинскиот персонал се состои од лиценциран регистрирани медицински сестри, кои имаат огромна искуство во операционата сала и соба за опоравување. Остатокот на нашиот персонал обезбедува friendly и ефикасен сервис за да направи вашата посета на Есекс Хируршки како удобно и практично како е можно.

Есекс Хируршки е во мрежата со Blue крст и Синиот штит, но добива надомест од сите осигурување превозници освен CIGNA.

Insurance Companies

© 2013 Есекс Хируршки, ДОО. Сите права се задржани. Medical Website Design by iSite Marketing™
go to top