CALL: (973) 324-2300
8:00 AM - 8:00 PM

Vision & Values

Our vision and values.

Sesanti & Angka

Kita sesanti

Kanggo nggedhekake kesehatan lan kualitas gesang kita patients dening nyediakake penerjemah kasarasan lan pendidikan ing lengkap, giat banget, biaya-efisiensin lan maju proses. Kita sesanti fokus ing sabar comfort lan safety, kualitas care, positif kasil lan sabar kepuasan.

Kita angka

  • Kanggo nyedhiyani kualitas dhuwur saka sabar care
  • Kanggo ketemu terus-terusan lan ngluwihi pangarepan sing sabar kang
  • Kanggo nambah terus-terusan layanan kita lan kasarasan
  • Ningkataké safety sabar lan kasil positif.
Need informasi tambahan? Telpon (973) 324-2300 utawa hubungi kita online.
© 2013 Essex surgical, LLC. All rights reserved.
go to top